Igår aftes har jeg så overvundet mig selv til at prøve at
lave jogurt engang til.
Fremgangsmåden var den samme med 2 små ændringer. Som første
har jeg denne gang haft jogurtkulturen direkte med i gryden under opvarmningen og
har været meget påpasselig med ikke at varme blandingen for meget. Derfor har
jeg rørt rundt med termometeret...
Og for det andet har jeg lavet flere små portioner istedet
for en stor.
Der skulle lige røres rundt, så det var en jævn masse. Men
det smagte (næsten) ligesom basisjogurten jeg havde taget som kultur.
Jeg har læst, at man kan tilsætte mælkepulver under
opvarmningen, så skulle det blive en mere fast masse, men det har jeg desværre
ikke derhjemme.
Jeg valgte at blande min drikkejoghurt med ahornsirup, fordi
det giver en dejlig smag :)
Skål!
Mmmmh, maa man proeve? :)
SvarSletNu du bor i om hjørnet ku' du jo godt :)
SvarSlet